klopeti 2011.03.08. 13:57

 

 

 GEPIDA MTB MARATON

PRIMAVARA PE DOUA ROTI ED III

1. MAI 2011

 

                           Pe data de 1 mai 2011 vom organiza evenimentul GEPIDA MTB MARATON Primvara pe doua roti editia III  – constind din trei concursuri 10 km pentru copii si amatori  , 30 km Semimaraton  si 60 km Maraton  zona start - finish in spatele Spitalului Judetean Mures - Targu Mures ./ 2011 Majus 1 -én egyesületünk szervezesében megrendezésre kerül  a GEPIDA MTB MARATON - Kerekpar Majalis III  Vásárhelyen - indulas - iratkozasi pont a Nagy Korhaz mögött  – ezen belül gyerek es amatör Cross Country verseny 10 km-es távon valamint 30km-es távon Félmaraton és 60km-es távon Maraton versenyt szervezünk.Mindenkit várunk aki szeret kerékpározni, mozogni 


       Loc de intalnire/Találkozó hely:
- Targu Mures -
spatele Spitalului Judetean Mures  ./Marosvásárhely indulas - iratkozasi pont a Nagy Korhaz mögött

 

Program:
- Inscriere pentru concurs/Beiratkozás : 9.00 – 10.30
- Start : 11.00

- Gulas party: 13.00 – 18.00
- Premiere/Dijosztás : 17.00

 

Categorii / kategoriak:

 

Cross Country  10 km
- Copii / Gyerekek:
Fete/ Lányok :

§                  6 – 8 ani/ev

§                  9 – 11 ani/ev

§                  12- 14 ani/ev

§                  15 - 18 ani/ev


Baieti/Fiúk :

§                   6 – 8 ani/ev

§                  9 – 11 ani/ev

§                  12- 14 ani/ev

§                  15-18 ani/ev

- Adulti/Felnottek


Femei / Nök:

§                  19 – 99 ani/ev


Barbati/Férfiak:

§                  19 – 99 ani/ev

 

Taxa de inscrieie/Beiratkozasi dij:
- 30 RON Adulti/Felnottek
- 15 RON Copii/Gyerekek

 

Taxa de inscriere contine : tricou , apa , dulciuri,nr.de concurs , gulas/A beiratkozási dij tartalmaza a verseny trikot,verseny számot,vizet.édességet,gulyást


 Premierea se va face separat pentru fiecare categorie, primii clasati primesc cupe,primii trei medalii si tricouri ,si toti participantii diplome de participare./Minden korosztályban lesz eredményhirdetés : első háromhelyezet dimplomát és érmet,valamint az első helyezettek kupát kapnak. Minden resztvevőnek jár emlék oklevél

File kmz pe www.mydrive.ch folositi username: msbc si password: gepida

 

 

 

 

 

 

LOCURILE I - III LA TOATE CATEGORIILE PENTRU COPII CASTIGA CAZARE GRATUITA LA SOVATA PE DATA DE 14-15 MAI CU SPRIJINUL DIRECTIEI JUDETENE PENTRU TINERET MURES _A GYEREK KATEGORIÁK ELSŐ HÁROM HELYEZETEI INGYENES SZÁLLÁSTT NYERNEK MÁJUS 14-15-ÉN SZOVATÁN AMIT A MEGYEI IFIJUSÁGI IGAZGATOSÁG AJÁNLOTT FEL

 

SEMIMARATON 30 km
- Copii / Gyerekek:
Fete/ Lányok :

§                  15 - 18 ani/ev


Baieti/Fiúk :

§                  15-18 ani/ev

- Adulti/Felnottek


Femei / Nök:

§                  19 – 29 ani/ev

§                  30 – 39 ani/ev

§                  40 - 99 ani/ev


Barbati/Férfiak:

§                  19 – 29 ani/ev

§                  30 – 39 ani/ev

§                  40 - 99 ani/ev

 

Taxa de inscrieie/Beiratkozási dij:
- 45 RON
 

MARATON 60 km

- Adulti/Felnöttek


Femei / Nök:

§                  19 – 29 ani/ev

§                  30 – 39 ani/ev

§                  40 - 99 ani/ev


Barbati/Férfiak:

§                  19 – 29 ani/ev

§                  30 – 39 ani/ev

§                  40 - 99 ani/ev

 

Taxa de inscrieie/Beiratkozási dij:
- 45 RON

 

Taxa de inscriere contine : chip de concurs tricou , apa , gel energizant,nr.de concurs , gulas/A beiratkozási dij tartalmaza a , mérö chipet , verseny trikot , verseny számot , vizet , energia gélt ,gulyást

 

Premierea se va face separat pentru fiecare categorie, primii clasati primesc cupe,primii trei medalii si tricouri si premii in bani si produs,si toti participantii diplome de participare./Minden korosztályban lesz eredményhirdetés : első háromhelyezet dimplomát és érmet és pénz es termek dijazást,valamint az első helyezettek kupát kapnak. Minden resztvevőnek jár emlék oklevél

 Bicicletele acceptate la Semimaraton si Maraton sunt cele cu profil mtb, cu diametrul rotilor de  26 inch sau 29 inch, aflate in buna stare de functionare. 

   Portul castii este obligatoriu 
   Fiecare participant este obligat sa urmeze indrumarile arbitrilor de traseu . Pe drumurile forestiere trebuie respectate regulile de circulatie. 

Sunt necesare: o stare buna de sanatate, un nivel minim de antrenament, un bagaj de cunostinte tehnice proprii competitiilor de mountain bike cross country.

Cocurentii cu varste mai mici de 18 ani pot participa doar cu acordul scris al parintilor

Conditii ce atrag descalificarea:  
- Neparcurgerea traseului în întregime sau scurtarea lui.  
- Nefolosirea castii de protectie pe timpul concursului.  
- Comportamentul lipsit de fair play.  
- Folosirea ajutoarelor din afara concursului (folosirea  autovehiculelor sau a motocicletelor, etc).  
- Schimbarea bicicletei in timpul concursului.  
- Abandonarea ambalajelor sau a altor deseuri pe traseu!!!  
- Descalificarile se pot face si dupa concurs, in urma vizualizarii pozelor, filmelor, sau a sesizarii fondate a altor concurenti. 

Recomandari:  
- Bidon sau bidoane cu apa (de preferat sa fie pus la indemana in suportul de la bicicleta)  
- Ochelari (pt. protectia impotriva insectelor, crengilor, noroiului si prafului)  
- Pompa, camera de schimb, petice pentru pana  si leviere.  
- Telefon mobil. 

In timpul competitiei organizatorii asigura:  
- Marcarea traseului cu banda si indicatoare  
- Puncte de verificare si zone de alimentare la start,  pe traseu si la sosire     
- Echipa de interventie si recuperare in caz de accident 

Responsabilitate: 
Fiecare participant
 este responsabil pentru propria securitate si siguranta. Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii si personalul care participa la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de ranire sau pagube, anulare, întârzieri sau schimbari ale traseelor care pot surveni în timpul desfasurarii evenimentului. Fiecare participant trebuie sa semneze, înainte de înscriere, o declaratie de responsabilitate, prin care îsi asuma riscurile ce rezulta din participarea la un astfel de eveniment si orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://primavarapedouaroti.blog.hu/api/trackback/id/tr612721652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ketkereku 2011.04.28. 12:10:45

Ahanyszor erre az oldalra tevedek, annyiszor huzodok fel - ennel szetesettebb oldalt ritkan latni. Egyik blogrol a masikra visz, minden ossze-vissza van felpakolva ra, a fejlec szet van esve, a nyelvek vegyesen, hogy igy, hol ugy, az egyetlen trasze egy gyenge minosegu kepkent van felteve, nem bikemap-link, vagy valami google maps-es track, a 10 km-s traszet 2 nappal a verseny elott meg mindig 'epitik'.. Kicsit szet kene nezni, hogy 'komolyabb helyeken' hogy csinaljak ezt, hogy neznek ki az ilyen oldalak.

Kloszendre 2011.04.29. 07:18:54

@ketkereku: Kedves ketkereku sporttárs. Legyen szives linkeljen be ide egy címet, ami egy "komolyabb hely", h az "amatőrők" is tanulhassanak.Ez által a hozzászólása még inkább segíti a tevékenységünk jobbátételét! Köszönjük, mindazonáltal szivesen várjuk a versenyre!
Aláírás: egy klubtag

tg4l 2011.04.30. 05:58:26

A kmz kiterjesztesu allomanyt Google Earth-be be lehet importalni, onnan meg kml kiterjesztesbe le lehet menteni, amit a bikemap.net bicikli trasszes portalon ket mozdulatbol be lehet importalni. A bikemap.net ossze van kotve a facebook-kal is, egy kattintasra meg lehet osztani az ismerosokkel a terkepet. En ezt hasznalom. Minden erdekesebb biciklizesemet feltoltom, hogy lassam, milyen terepen jartam, es meg tudjam osztani ismeroseimmel. Telefonon Sports Tracker nevu GPS programot hasznalom, erdekes statisztikakat, ad, ingyenes, nekem nokiam van, de azt hiszem, android-ra es iphone-ra is letezik, es egy mozdulatbol ki lehet exportalni a kml allomanyt, amit a bikemap-re fel lehet tolteni.
En feltoltottem a 2 utvonalat bikemap-re is, itt a 2 link:
10km: www.bikemap.net/route/940213
30km: www.bikemap.net/route/940208?130413558316519

ketkereku 2011.04.30. 11:24:33

Koszonom az infokat, kulonosen az utvonalakra vonatkozokat. Linkeket fogok kuldeni hamarosan! Utolag elnezest az indulatos beszolasert, finomabban akartam fogalmazni.. Tovabbi jo szervezest, tekerest!

fehérlófia 2011.05.02. 08:34:26

Néhány fotó a versenyről:
picasaweb.google.com/baaakos/KerekparMajalis2011Majus#
Akinek szüksége van rá, annak szívesen elküldöm a képeket eredeti felbontásban is.

fehérlófia 2011.05.02. 08:41:41

Még valami (ha már szó volt róla):
A blog formátum nem kimondottan alkalmas egy szervezet tevékénységének a bemutatására. Sokkal jobb egy klasszikus weboldal + egy ügyes tartalomszerkesztő. Én a google sites-ot tudom ajánlani (sites.google.com), az es ingyér van. Tud mindent, ami kell: hírek kezelése, naptár, képek, videók, kérdőívek, stb.

nabb 2011.05.02. 12:00:04

Szerintem a blog formatum is tokeletesen megfelel egy szervezett tevekenyseg bemutatasara csak nem kene annyi blogot letrehozni hanem a bejegyzeseket kene modositani es sorrendbe rakni.

Visszaterve a versenyre, nekem nagyon tetszett, nagyon jo volt a palya, vagy ket helyen nem volt jo a jelzes es egy par helyen jo lett volna ha lett volna ember aki eligazitson. A masodik itato pontnal kicsit el voltak aludva a csajok es muszaly volt megalljak az elso pontnal ugyes volt a srac aki nyujtotta a poharat. Remelem jovore tobbet tudok edzeni vagy nem engeditek a profikat a rovid palyan versenyezni es akkor nekem is osszejon esetleg egy podium :P

masterski&bike 2011.05.03. 08:26:08

@fehérlófia:
kosz, a fotokat ha lehet kuld el nekem is klosz_peter@yahoo.com

ketkereku 2011.05.20. 13:32:57

Fontos lenne a rendezettseg, az atlathatosag, a konnyu navigacio (a mostanin egyik blogrol a masikra visznek a menupontok, nehez kovetni), a kovetkezetes (es helyes!) ketnyelvuseg, es a design sem mellekes: a menupontok, gombok kinezete, szinosszeallitas (pl. a kerekpar majalison a szurke szin dominal).
Nem nezelodtem a nemzetkozi porondon, de a helyiek kozul talaltam nehany oldalt, ahonnan lehetne inspiralodni:
clujulpedaleaza.ro/
cupa.marosbike.ro/ro/
duatlontarabarsei.ro/
www.kezdimaraton.ro/index.php?lang=hu
tourdetur.tur-info.ro/
süti beállítások módosítása